AzzuR Restaurant'da bu kış Alpler’in ruhuyla ısının

Ana Sayfa / HABER / AzzuR Restaurant'da bu kış Alpler’in ruhuyla ısının
Mövenpick Hotel Istanbul'un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano, Akdeniz mutfağının en seçkin örneklerini konukları ile buluşturuyor.
1 Ocak - 31 Mart 2016 tarihleri arasında İsviçre Alpleri’nden gelen geleneksel peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini bizlerin beğenisine sunuyor.
azzur fondüAzzuR Restaurant’ta tadabileceğiniz geleneksel peynir fondü, trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü ve raklet, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Tadına doyamayacağınız fondü çeşitlerine patates, karnıbahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor.

azzur-restaurantMövenpick Hotel İstanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano, gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve deniz tarağı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak diğer lezzetler arasında yer alıyor.
Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick vanilyalı dondurma ile sunulan çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz.

Etiketler

Yorumlar

Yorum Yaz / Bize Ulaş

Facebook Yorumlar