ParadoX

Renkli Yüzler Kreş Ve Gündüz Bakımevi

Ana Sayfa / REHBER / Renkli Yüzler Kreş Ve Gündüz Bakımevi
Renkli Yüzler Kreş Ve Gündüz Bakımevi
Lütfen Oy Verin :  
Renkli Yüzler Kreş Ve Gündüz Bakımevi Renkli Yüzler Kreş Ve Gündüz Bakımevi (0374) 270 14 70 Kültür, Fatih Sk. No:1, 14300 Bolu Merkez/Bolu
8.9 / 10 13


(0374) 270 14 70


Kültür, Fatih Sk. No:1, 14300 Bolu Merkez/Bolu

Çocuklarımızın ilk altı yılını kapsayan okul öncesi dönem, bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerinin en hızlı olduğu dönemlerden biridir. Bu dönemde çocuğumuza verdiğimiz eğitim, yetenek ve becerilerini geliştirmesi için ona rehberlik eder, yaşamı algılama ve yorumlama gücünü arttırır, kişiliğinin oluşmasına yardımcı olur. Çocuklarımızı yaşama ve ilköğretime hazırlamanın en etkili yolu tam donanımlı bir okul öncesi eğitimden geçer. 

     Kuruluşumuz bu amaçla 01.04.2018 tarihinde eğitim ve öğretime başlamış, Gelişen ülke ve dünya şartlarına uyum sağlayarak, çağdaş ve bilimsel bir okul öncesi eğitim vermeyi ilke edinmiştir.

 
   Çocuklarımız her şeyin en güzeline, en kalitelisine layıktır. Bizde çocuklarımıza bunları sunmaya çalışıyor ve sizlerle bunu başaracağımıza inanıyoruz.  


Çocuğunuz artık bizlere emanet. Alanında tecrübeli kadromuz ile çocuklarınız artık çocuklarımız.

renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi adres renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi telefon renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi iletişim renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi nerede renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi iyimi renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi bul renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi bolu renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi adres renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi yorumlar renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi paket servis renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi alo sipariş renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi sipariş telefon renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi sipariş numarası renkli yüzler kreş ve gündüz bakımevi servis num

Yorumlar

Özkan Can

Aile ortamı gibi, çok ilgili ve bilgili insanlar çalışmakta. Teşekkürler.

5 yıl önce yazmış

6

Yorum Yaz / Bize Ulaş

captcha